Workshops

Workshops

Wij verzorgen wekelijks en maandelijks workshops waar u individueel of met meerderen aan deel kunt nemen. Er is een vrije inloop op dinsdag en donderdag van 19.30 uur tot en met 22.00 uur. Het is handig om van tevoren even door te geven wat uw graag wilt maken, zodat ik kan zorgen dat de juiste materialen aanwezig zijn. Daarnaast is er op afspraak veel mogelijk. Van maandag t/m donderdag in de ochtend, middag of avond of zaterdag overdag.

Themaworkshops
Naast de reguliere workshops verzorgen we ook workshops aan de hand van een thema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vier seizoenen, herfst, Kerstmis, Pasen en zomer. Klik hier voor allerlei voorbeelden die in de themaworkshops zijn gemaakt.

Dagarrangementen
Het is ook mogelijk een volledig dagarrangement samen te stellen. Lekker creatief aan de slag in combinatie met een heerlijke Brabantse lunch en een afsluitende borrel. Of u kiest voor een middag en avondarrangement met een barbeque, wokken of een warm/koud buffet. Dit alles in een aparte, sfeervolle ruimte.

Groepen
U kunt ook met een grotere groep bij ons terecht. Wij verzorgen workshops voor groepen tot 30 personen. Denk daarbij aan vriendenclubs, teambuilding, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, etc. Klik hier voor meer informatie.