Creatieve feestjes

Creatieve feestjes

U kunt bij ons ook terecht voor de meest uiteenlopende creatieve feestjes. Van kinderfeestje tot vrijgezellendag: bij Wilink Creatief komt iedereen tot zijn recht. Het programma wordt volledig op uw wensen afgestemd. Onze ervaring is dat zelfs de mensen die zichzelf eigenlijk niet zo creatief vinden, genieten van de gezelligheid en vervolgens met verrassende creaties voor de dag komen. Een beproefd recept dus, voor een geslaagd feestje voor jong en oud.

Kinderfeestjes
Wat is er nu leuker dan op je eigen verjaardagsfeestje een leuke, zelf uitgezochte creatie te maken samen met je vriendjes en/of vriendinnen. Natuurlijk mét een drankje en een snoepje maken we er samen een gezellige dag van. Klik hier voor een foto’s van de vele
kinderfeestjes die we hier hebben georganiseerd.

Een dag samen met familie, vriendinnen of collega’s
Het is natuurlijk hartstikke gezellig om eens een dag, middag of avond op een totaal andere manier gezellig met elkaar bezig te zijn. Denk hierbij aan een familie-, vriendinnen-, vrijgezellendag, teambuilding of bedrijfsuitjes. Na afloop ga je ook nog met een leuke creatie naar huis.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.